The one that got away :|

Poate vine ca o nouate, poate ca nu, insa: citesc foarte multe bloguri de monden si muzica. Mondenul ala mai curatel, nu acela cu  fetele facute vedete prin patul lui Vraciu (mai nou Pepe) sau cu blonda lu' Bote si alte oratanii date pe la televizor din diferite motive.
Whatever, ca sa nu ma lungesc prea mult, am aflat de pe unul din ele ca urmatorul single (al 7 lea parca) de pe albumul Teenage Dream a lui Katy Perry va fi "The one that got away". Nimic neobisnuit pana acum, ca pe blogurile de muzica sunt postate astfel de stiri mai mereu, insa stiind ca toate  piesele lui Katy de pe albumul actual au urcat toate pana pe locul 1 in Billboard si s-au lasat date jos foarte greu am zis sa vad  daca si viitorul single ar avea potential. Nu ca as avea cine stie ce capabilitati de "tata omida", insa au fost cateva piese pe care le-am indragit de la prima ascultare si au urcat in topuri si altele care nu mi-au placut si s-a dovedit ca am cam avut dreptate.
Trecand la piesa asta, i-am dat un play. Suna a Katy, nu prea as vedea pe altcineva sa cante aceasta piesa, are acel ceva specific lui Katy.
Apoi pasul 2: versurile; caci dupa cum am mai zis eu simt muzica prin versuri. Ador melodiile cu un mesaj fie el cat de mic, insa am observat ca imi plac si alea cu bum-bum, iar daca se gaseste o combinatie buna intre bum-bum si versuri cu atat mai bine.
The one that got away
Cel/cea care ne-a scapat = cred ca fiecare avem pe acel cineva cu care nu am apucat sa exploram totul, sa incercam mai mult, sau la care am renuntat poate prea usor. Despre asta vorbeste cantecul, despre acea persoana pentru care nu am facut mai mult, pentru care am fi putut ierta, uita si trece mai departe si totusi, nu am facut-o. Poate ca intr-o alta viata am fi fost inca impreuna, poate ca daca tu sau el/ea ati fi putut trece mai departe, totul ar fi fost diferit astazi. V-ati imaginat vreodata viata diferit? Ce s-ar fi putut intampla daca atunci, in acea anume situatie ati fi luat alta decizie? Cred ca toti avem cel putin o alegere facuta in trecut pe care am vrea sa o modificam... una cat de mica, insa tot trebuie sa fie. Uite d-aia nu am putut eu fredona cu inima liber melodia de la Dj Project - Regrete....

Back to school (again)

Iata ca a mai trecut un an. Acum un an scriam asta.
Ca si anut trecut si anul asta, spre sfarsitul vacantei, ce-i drept a inceput sa-mi fie ... un fel de dor de elevii mei. Plus ca de foarte multe ori in vacanta am visat ca eram din nou la liceu. wtf? din nou la liceu? Am dat teze, am dat lucrari, m-am inatlnit cu fosti profesori si am incercat sa chiulesc in grup cu colegele mele. Ciudat, stiu.
Am participat anul asta si la consilul profesoral dinainte de inceperea scolii si trebuie sa va dau cateva vesti proaste: anul asta scolar are 36 de saptamani, semstrul I se incheie in decembrie si in vacanta de primavara/Paste (aia de 2 sapatamani) se va organiza o saptamana cu activitati extrascolare. Deci din alea 2 saptamani de vacanta, una s-a dus;  caci elevii vor fi chemati la scoala, se vor face activitatile lu' peste prajit si elevii vor primi absente la rubrica "purtare" lol. Si ca sa va mai dau o veste proasta: scoala se va incheia pe 23 iunie (parca). Adica se cam duce si luna iunie...
In rest post spune ca nu prea am mai postat din diverse motive, insa nu cred ca are rost sa mint. Am mai explicat si cu alte ocazii; eu nu pot sa scriu "la comanda" sau "pe banda"; trebuie sa am un anumit mood, trebuie sa am ce spune. De cate ori mi-am inchipuit eu articole foarte bune in creierii noptii (pe la 01:30-02:00 cand nu ma lua somnul) numai eu stiu, insa important e ca ideile sunt  in cap, stocate pe undeva, insa am sa incerc sa vad cum le pot modela si asterne pe blog intr-o zi.  Aaa, si mai aveam de gand sa fac niste articole in care sa explic cum se poate sa folosesti televizorul pe post de monitor (un simplu cablu) si cum sa downloadati  aproape orice clip audio sau video de pe majoritatea siteurilor(un add on in firefox).
Acestea fiind spuse, am sa apas butonul "publicati postare"